برای برداشت محصولی با کیفیت
زمین باید توان کافی را داشته باشد




علف های هرز زعفران
علف های هرز از طریق رقابت با زعفران در دریافت آب، مواد معدنی و نور خورشیدباعث کاهش محصول زعفران می شود، علاوه بر این ممکن است در زمان برکاشت یا برداشت زعفران مزاحمتهایی ایجاد نموده و یا میزبان حشرات و بیماری ها باشد. وجین مزرعه زعفران در زمان رشد علف های هرز ضروری است. در مزارع زعفران اولین وجین پس از آبیاری دوم انجام و باعث از بین رفتن علف های هرز مزرعه زعفران می شود.
خصوصیات پیاز زعفران مرغوب
با توجه به این که پیاز زعفران پس از میانگین 8 سال از مزارع برداشت می شود باید به این نکته توجه نمود که پیاز درشت و بدون زخم باشد و همچنین آثار پوسیدگی در این محصول نمایان نباشد. مواردی که به برداشت محصولی با کیفیت کمک می کند: